Caroline Rijnbeek

Welkom op mijn Blog. Ik zal mij even voorstellen, ik ben Caroline Rijnbeek.

Ik ben begonnen met deze weblog, om mijn eigen gedachten vast te leggen. In eerste instantie om mijn eigen hoofd af en toe leeg te maken, maar ook in de hoop dat ik hiermee andere kan inspireren, uitdagen of kan helpen groeien.

Wie ben ik? Tja, het antwoord daarop is niet in woorden te vatten. Wat ik wel kan vertellen is dat toen ik op deze aarde kwam ik, net als iedereen, bijzondere talenten heb mee gekregen: in mijn geval die van de Witte Tovenaar toon 2. Ik probeer elke dag te groeien en mijzelf beter te leren kennen, en heb een passie voor kansrijk leren. Ik geniet van een rijk gezin met mijn man en 3 lieve dochters, ben woonachtig in het mooie Arnhem, heb mij bekwaamd in de milieuhygiëne, NLP en het innovatie-adviesvak, maar ben vooral geinteresseerd in mensen.
Ik speel regelmatig innovatieversneller bij Syntens, productmanager Sociale innovatie, freelance trainer, coach, wii-er, twitteraar, streetdancer, roeier, en nog veel meer leuke rollen …..

Mijn Droom
Mijn droom is om samen met anderen een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van waardenvolle en betekenisvolle ondernemingen, waar mensen vanuit waarden met elkaar verbonden zijn, vanuit hun kracht en talenten een zinvolle bijdragen kunnen leveren en daar om gewaardeerd worden door hun omgeving. Het beste halen uit mensen voor Welvaart én Welzijn. Ik geloof dat we zo kunnen bouwen aan een wereld waar we in overvloed en in liefde met elkaar verbonden kunnen leven.

Ik geloof dat dit een transformatie vraagt van de manier waarop wij bedrijven en instellingen hebben georganiseerd. Ik wil een bijdrage leveren aan bedrijven en organisaties die dit transformatieproces willen doorlopen.

IX – Witte Tovenaar – Integriteit, hartekracht
Leef je de lichte zijde van dit zegel, dan is je voelen, denken en doen met elkaar in overeenstemming en maak je je eigen belang ondergeschikt aan het grote geheel.
Leef je de schaduwzijde van dit zegel, dan wil je persoonlijke macht en controle uitoefenen. Je hebt complexe en verwikkelde relaties, problemen met integriteit, en zoekt je waardering en antwoorden buiten jezelf.

Toon 2
Mensen met toon 2 kijken vanuit polariteit (enerzijds – anderzijds) en kunnen daardoor confronterend zijn in de ogen van anderen. Daarmee willen ze balans brengen, beide kanten laten zien.

9 Reacties op “Caroline Rijnbeek

 1. Leuk je hier op WordPress te ontmoeten Caroline 🙂

  Ik ga verder lezen.

  Zonnige Groet van
  Marie-Bernadette

 2. Beste Caroline, Grappig dat ik dit nu tegen kom. Ik ben opzoek naar info over wetenschappelijk onderzoek naar spelend leren. Zo ben ik hier terecht gekomen. Onze kinderen gaan naar http://vlinderwijs.be

  Zelf ben ik een blauwe adelaar op toon 7 en mijn innerlijk kind is een hemelbewandelaar op toon 9 geloof ik. Steeds meer komen er mensen op mijn pad zelfs via het net. Hi hi hi die met de neus in dezelfde richting wijzen. Fijn. Ik wens je succes!!! En heb je zin om eens te skypen dan kan dat. Gwen.geerinck antwerpen groetjes Gwen

 3. Leuke en inspirerende blog, ik blijf je volgen.
  Hartelijke groet,
  Marien van Westen
  “Have the attitude of a Learner”

 4. Hoi Caroline,
  en dan nu eens met aandacht naar jouw blog. Ik ben al ‘intern’ begonnen om ook te schrijven, nu de kleine drempel nog……..leuk die Maya info. Afgelopen tijd heb ik mij daar ook behoorlijk op gestort! Want tja, zegel blauwe storm op toon 8, dus een hoop te transformeren. zoen,

  Dinka

 5. Hoi Caroline,
  Vandaag echt genoten van jouw energie en kracht! Echt fantastisch, weer veel te veel nieuwe ideeën gekregen!
  Mooi blog, mooie gedachten! Maar bovenal stof tot nadenken.

  Groetjes, Marc

 6. Hallo Caroline,

  Of toeval nu bestaat of niet…het feit is dat ik dankzij een google search voor een foto van Jan Bommerez op je blog terechtgekomen ben. Nu ben ik vollop je waardevolle info aan het binnenhalen. Echt een super blog 🙂

  Van harte bedankt.

  Wouter

 7. Pingback: Golden triangle Caroline en Raymond

 8. Pingback: Blue pill red pill

 9. Caroline,
  dankjewel voor je mooie reactie betreffende het weekend met Richard en Don Ramon. Ook al ben ik er alleen de zondag bij geweest, ik was geroerd door de simpele en tegelijkertijd treffende woorden van Richard. En ook ik vond de ceremonie met de bloem prachtig. Alles wat je geeft dat ontvang je weer terug. En als je het allerbeste van jezelf geeft, hoeveel ontvang je dan wel niet? Liefs joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s